Balatoni éjszakák Zamárdi

A Balaton Sound Teraszán is erős felhozatalra számíthatunk

Balaton Sound
Fotó: Balaton Sound/ Mohai Balázs

A Balaton Sound nem csak hip-hop- vonalon erősít, hanem a house, tech house, minimál elektronika műfajában is. Lássuk milyen impozáns nevek szerepelnek a Terasz felhozatalában.

Korábban már egy kicsit elmerültünk a Balaton Sound r’n’b és hip-hop felhozatalában. Most pedig nézzünk néhány nevet, kik is érkeznek a house, tech house, minimál elektronika központjának számító Teraszra.

Többek között érkezik a Soundra Seth Troxler a detroiti, berlini és a londoni partiélet meghatározó figurája, aki egyben a Balaton Sound egyik közönségkedvence is. 2012-ben az év DJ-je lett a Resident Advisor százas listáján, a Rolling Stone magazin beválasztotta a világ 25 legfontosabb DJ-je közé.

Seth Troxler, Phil Moffa – Meet The Butcha

A The Martinez Borthers már szinte a világ összes fontos klubjában felléptek már, július közepén pedig a Sound 2. napján csinálnak majd egy fergeteges bulit. Energiával teli, ösztönös és nagyon sokszínű DJ szettjeik a house és a techno finom skáláján mozognak.

The Martinez Brothers – The Causeway

Hirdetés

Érkezik még Jack Ravill, azaz Jackmaster skót elektronikus zenész. Basszusközpontú, a bass music-őrülettel azonosítható anyagaiban, valamint dinamikus ritmusváltásokra épülő, lüktető és sokszínű szettjeiben minden megtalálható a techno és a house különféle irányzataitól kezdve, a hiphopon át, egészen a UK funky-ig és a dubstepig.

Jackmaster – Mastermix 2014

A német Alle Farben a legendás berlini Kreuzberg negyedből indult hódító útjára 2010-ben. 2012-ben már 30 ezer ember előtt játszott a Tempelhof repülőtéren, azóta gyakorlatilag megállás nélkül turnézik Európában.

Alle Farben – She Moves feat. Graham Candy

Idén áprilisban megjelenő, Fading Love című bemutatkozó nagylemezével érkezik a MasterCard Balaton Soundra a londoni születésű, de Berlinben élő és alkotó George Fritgerald DJ-producer. Jelenleg Európa legnagyobb városait járja szettjével.

Mit szól hozzá?

hozzászólás