Balatonfüred Napozó

Idén is megválasztják a Magyar Tenger királynőjét

Miss Balaton 2014
A tavalyi Miss Balaton, Király Lili és udvarhölgyei. Fotó: Miss Balaton

Május második hetétől lehet már ismét jelentkezni a Miss Balaton by Cosmopolitan elnevezésű szépségversenyre, amelynek célja, hogy megtalálják a “Magyar Tenger” királynőjét, aki egy éven át méltón képviseli a Balatont a közéleti eseményeken.

Május 7-én egy sajtótájékoztató keretén belül jelképesen is Horváth Éva, Epres Panni, Iszak Eszter és a tavalyi győztes, Király Lili indította el a nevezést a Miss Balaton versenyre. Jelentkezni pedig június 6-ig lehet.

A szervezők az olyan 18 és 28 év közötti hölgyek jelentkezését várják, akik a zsűrit nem csak bájukkal, hanem kifinomult kommunikációs képességeikkel is le tudják nyűgözni, hiszen a kiválasztott hölgy lesz a Balaton régió képviselője a közéleti eseményeken egy egész évig.

A válogatók egész nyáron át tartanak majd, az augusztusi, Balatonfüreden tartandó döntőbe 16 jutnak be, közülük választják majd ki a Magyar Tenger királynőjét.

Hirdetés

Az első helyezett főnyereménye egy autó, valamint egy éven át havi 100 000 forint a Miss Balaton Szépségversennyel kapcsolatos háziasszonyi és promóciós feladatok ellátásáért. A második és harmadik helyezett pedig egy-egy nagy értékű utazás nyer el.

A nyertesek mellett a szépségverseny közösségi oldalán a közönség is megszavazhatja a legszebbet.

Az első Miss Balaton szépségverseny még 1999-ben rendezték meg, Bekes József újságíró ötlete alapján.

A Miss Balaton szépségversenyről további információkat a verseny oldalán találhat.

Mit szól hozzá?

hozzászólás