Balatonboglár Balatonfenyves Kultúr

Már elérhető a KULTKIKÖTŐ teljes nyári programja

A szervezők a sokszínűségre törekedve a legkülönfélébb műfajokból válogatták ki a minőségi produkciókat.
A szervezők a sokszínűségre törekedve a legkülönfélébb műfajokból válogatták ki a minőségi produkciókat.

Egy hónap múlva indul az idén 10 éves KULTKIKÖTŐ nyári évada. A Balatonföldvár mellett most Balatonbogláron és Balatonfenyvesen is megnyitó összművészeti rendezvénysorozat színházi előadásokat, könnyűzenei koncerteket, kiállításokat, filmvetítéseket és családi programokat kínál. 

A szervezők a sokszínűségre törekedve a legkülönfélébb műfajokból válogatták ki a minőségi produkciókat – legyen az vígjáték, képzeletszínház, monodráma, rock- vagy swingkoncert, operett vagy tangóopera. Az elmúlt 10 évben a KULTKIKÖTŐ magas színvonalú programjaival a Balaton kulturális kínálatának egyik meghatározó tényezőjévé vált; ehhez méltó születésnapi szezont terveznek minden helyszínen.

A KULTKIKÖTŐ – Balatonfenyves elsősorban a kisgyerekes családokat várja bábszínházi előadásokkal, de felnőtteknek szóló kamaraszínházi produkciók is szerepelnek műsorán. A balatonboglári két helyszín különböző jellegű, változatos programmal várja az érdeklődőket: a Kápolna Színpad ingyenes könnyűzenei koncertekkel, a Művelődési Ház udvarának nagyszínpada színvonalas színházi előadásokkal, kisebb színpada gyerekeknek szóló előadásokkal és koncertekkel.

Hirdetés

Balatonföldváron egy saját produkció bemutatójával indul a nyár, majd az ország számos pontjáról és határon túlról érkező társulatok, együttesek színes kavalkádjával folytatódik.

A KULTKIKÖTŐ teljes programja már elérhető a www.kultkikoto.hu weboldalon.
Kiadó: Összpróba Alapítvány

Fotó: KULTKIKÖTŐ Facebook

Mit szól hozzá?

hozzászólás