Napozó

Rémisztő hangok az égből

Furcsa hangok az égből

A világ minden táján észlelték a rendkívül furcsa, néha már ijesztő hangokat.  Sokszor fúvó kürtökre hasonlító, búgó hangok esetén a legfurcsább, hogy a világ bármely táján is észlelték, mindenhol hasonló tapasztalatokról számoltak be. 

Egyesek az apokalpiszis előfutárának tekintik a hangokat, a tudományos magyarázatok magas légköri jelenségként definiálják, megint mások a HAARP-pal hozzák összefüggésbe. Egyelőre nincs hivatalos magyarázat a jelenségre.

Magas légköri jelenségről lenne szó?

Amerikában és Szibériában hallották először a különös hangokat, de mára már a világ számos pontján, köztük Magyarországon is észlelték. Azt, hogy ezt többek által az apokalipszis harsonáiként is emlegetett hangjelenséget mi okozza, még találgatják.

Finnország:

Debrecen:

Hirdetés

2012 Március 23-án a Nagyerdőn sétálva, hallottam ezt a különös hangot, 14:23-kor. Az egész alig 1 percig tartott- írja a videó készitője.

Esztergom:
2014. május 24-én, kora délután esőre állt az idő. Nem tudom, hogy mi okozhatta a videón hallható hangokat. Félelmetes volt, az egyszer biztos. Még soha életemben nem hallottam ilyesmit, de hasonlót se – számol be tapasztalatairól egy másik fültanú.

A titokzatos világszerte megjelenő hangok kapcsán a ma reggeli Mokkában Kalmár János, a Magyar Ufó Kutató Szövetség elnöke elmondta, véleménye szerint a nap elektromágneses kilövelléseinek, protuberanciáinak a plazmahullámai érik el a föld magas légkörét, és ezek, valamint ezeknek a löketei produkálják ezt a speciális – helytelenül – űrrengésnek nevezett jelenséget. Ezt a megközelítést dr. Elter Tamás, az Origo.hu rovatvezetője is megerősítette, miszerint magas légköri jelenségről van szó, kiegészítve azzal, hogy a Youtube-on található videók nagy részéről már bebizonyosodott, hogy sok nem eredeti.

Mit szól hozzá?

hozzászólás