Napozó

Újból leforgatják az Apáca show-t a Disney stúdióban

Apáca show
1992-ben mutatták be a két Golden Globe-jelölést is kapó Apáca show-t Whoopi Goldberg főszereplésével.

Újból leforgatják Whoopi Goldberg nagy sikerű zenés vígjátékát, az Apáca show-t a Disney stúdióban. A Variety.com szerint az 59 éves Oscar-díjas színésznő ezúttal nem szerepel a produkcióban.
A forgatókönyvet Kirsten Smith és Karen McCullah írja, a film producere pedig Allison Shearmur. Az eredeti, 1992-ben bemutatott filmben egy bárénekesnő (Goldberg) egy gyilkosság koronatanúja lesz, ezért egy San Franciscó-i apácazárdában rejti el az FBI. A díva azonban temperamentumával fenekestül felforgatja a nyugalmas zárda életét. A filmben Maggie Smith és Harvey Keitel is emlékezetes alakítást nyújtott.

Hirdetés

Az Apáca show világszerte 232 millió dolláros jegybevételre tett szert, az egy évvel később a mozikba került folytatás, az Apáca show 2. – Újra virul a fityula Észak-Amerikában 57 millió dollárt keresett. Az eredeti produkcióból később sikeres Broadway-musical is született.

Az álomgyár mostanában szívesen nyúl vissza a nyolcvanas-kilencvenes évek filmsikereihez, mint a Jurassic Park, a Mad Max vagy a Terminator: a felújítások és folytatások mostanában kerülnek a mozikba. Jövőre a Beverly Hills-i zsaru, a Top Gun és a Szellemirtók rajongói örülhetnek az új feldolgozásoknak.

Mit szól hozzá?

hozzászólás