Sport Zamárdi

Hamarosan startol a 16. Balatonkör

16. Balatonkör
Már tavaly is népes "bringástábor" vágott neki a távok valamelyikének. Fotó: Balatonkör

A start helyszíne ugyan változik, de a hangulat és a színvonal nem. Zamárdiból indul az idén már tizenhatodik Balatonkör. A nevezők négy távon tehetik próbára magukat.

Április 25-én kora reggeltől startol a 16. Balatonkör a Zamárdi strandtól. Az egészen kicsiktől, a családi kikapcsolódást keresőkig, az edzésben lévő kerékpárosok is megtalálhatják a saját távukat.

A Balatonkör 206 kilométeres túrája remek kihívás lehet a bringásoknak. A reggel hatkor induló csapat egy nap leforgása alatt tekerheti körbe a Balaton, természetesen nyugodt, kerékpárosbarát útvonalon.

A Balaton kiskör már csak 76 kilométer, amely szintén jó kis kihívás lehet a kerékpárosoknak. A 10 órakor induló túrán nagyjából 7 óra alatt teljesíthető. A Tihanynál való kompátkelést pedig a szervezők külön kompokkal is biztosítják.

Hirdetés

A családosokat a 25 kilométeres a Zamárdi Kalandpark családi kör várja majd, ahol az egész család egy kellemes hangulatú túrán vehet részt.

A 206 és 76 kilométeres körökön résztvevők családtagjainak szervezett 6 kilométeres Köröcskén, akár a legkisebbek is kipróbálhatják magukat. Az túra során Zamárdiban tesznek meg egy “köröcskét” a résztvevők.

További információkat itt talál.

Mit szól hozzá?

hozzászólás